اسپرسو چیست؟ سرژ رد فورد میگوید:
“تلخی زندگی را با من بنوش؛ تلخیای که پیش از زخم خوردن نوشجان کنی؛ نوشداروست”
همانطور که پیش از این گفتیم به طور عام دانه قهوهها دو نوع بیشتر نیستند. در مورد رست قهوه نیز توضیحاتی پیش از این داده ایم.
پس اسپرسو، ترک، فرانسه و … نوعی دانهی قهوه نیستند
وقتی از قهوههای نوشیدنی حرف میزنیم، در واقع به روش آمادهسازی آنها اشاره کردیم
روش تهیه اسپرسو عصاره گیریست
به این صورت که آب با فشار زیاد از سطح پودر قهوهی تمپ شده عبور میکند و اسپرسو به عمل میآید
برای تهیه این نوع قهوه از اسپرسوساز خانگی و یا موکاپات میتوانید استفاده کنید
اسپرسو نسبت به روشهای دیگر عطر و طعم قهوه را بهتر حفظ کند
مناسبترین درجه آسیاب برای تهیه اسپرسو درجه نرم آسیاب است
که از قهوه ترک درشتتر و از قهوه فرانسه ریزتر است
میگویند کرما یا همان فوم روی قهوه هویت اسپرسو را تعیین میکند، اما ما چنین ادعایی نداریم
از نظر بوداپستیها همه لایههای اسپرسو به هر اسم و خاصیتی بدون هم هیچ مفهوم مستقلی نمیتوانند داشتهباشند
نکتهای که اهمیت اسپرسو را نسبت به سایر قهوهها بیشتر میکند، پایه بودن اسپرسو است
که با ترکیب اسپرسو با شیر و آب و …؛ قهوههای رایجی چون لاته، آمریکانو، کاپوچینو، موکا و … تهیه میشوند.
اسپرسو چیست؟ #espresso
بازتاب:رست قهوه - فروش دانه قهوه - BUDAPEST 1932 CAFE CLUB
بازتاب:انواع دانه قهوه - روبوستا عربیکا - BUDAPEST 1932 CAFE CLUB
انواع تهیه قهوه رو آموزش بدین با موکاپات و کمکس مخصوصا
این اسپرسو چیست که منو دیوونه کرده