انواع دانه قهوه – گیاهان قهوه در حقیقت درختچههایی همیشه سبز هستند که ممکن است تا ۵ متر رشد داشته باشند. انواع دانه های قهوه یا میوه قهوه از سه نوع درخت عربیکا، روبوستا و لیبریکا تولید می شود.
۷۰ درصد از مصرف قهوهی جهان مربوط به عربیکا و ۳۰ درصد از آن متعلق به روبوستا میباشد . البته در کشور ما مقدار مصرف روبوستا بیشتر از عربیکا میباشد .
بارز ترین تفاوت بین قهوه ی عربیکا و روبوستا طعم و مزه ی آنهاست.
و تفاوتهای دیگرشان شرایط رشد، میزان کافئین، ظاهر دانه، قیمت می باشند
ربوستا
مدت زمان کشت: ۷ تا ۹ ماه
ارتفاع مناسب کشت: ۰ تا ۹۰۰ متر
طعم: تلخی بیشتر
میزان کافئین: ۱.۷% – ۳.۵%
میزان چربی: ۱۰%
قیمت ارزانتر
عربیکا
مدت زمان کشت: ۷ تا ۹ ماه
ارتفاع مناسب کشت: ۸۰۰ تا ۲۲۰ متر
طعم: تلخی کمتر و ملایمتر
میزان کافئین: ۰.۸% – ۱.۵%
میزان چربی: ۱۶%
قیمت گرانتر
تفاوت قیمت دانهای قهوه با یکدیگر دلیلش بد یا خوب بودن آن نیست، بلکه به دلیل شرایط مختلف کشت انواع قهوه در هر کشور است.
شما می توانید انواع دانه قهوه با کیفیت و نیز نوشیدنی های بر پایه اسپرسو را از کافه بوداپست 1932 سفارش دهید
از طرف دیگر میزان رست شدن قهوه ها در میزان کافئین، طعم و رنگ قهوه بسیار موثر است. هر چه قهوه بیشتر رست شود یا به اصطلاح دارک باشد میزان کافئین و تلخی بالاتری دارد. در حالت مدیوم رست میزان کافئین و طعم و بو متوسط است.
قهوه سبز یا رست نشده هم اخیرا برای برخی موارد درمان و کمک به لاغری استفاده می شود.
نکته بعدی نوع دم آوری قهوه است که تاثیر زیادی در طعم و مزه و کیفیت قهوه خروجی دارد.
بازتاب:رست قهوه - فروش دانه قهوه - BUDAPEST 1932 CAFE CLUB
بازتاب:اسپرسو چیست؟ - روش تهیه - BUDAPEST 1932 CAFE CLUB