رست قهوه

رست قهوه (Roast) – شاید برای شما هم سوال شده باشه که کدام قهوه با چه درجه رستی برای مصرف شخصی مناسبه؟
در آموزش قبلی در مورد دانه‌های قهوه توضیحات مختصری دادیم
و در این مطلب تفاوت درجه رست قهوه‌ها رو بررسی می‌کنیم

رست قهوه بوداپست

رست کردن (Roast) همان بو دادن یا برشته کردن دانه قهوه سبز و خام است
به‌طور کلی چهار روش برشته‌کاری وجود داره که برای تشخیص هر کدام، کافی‌ست به رنگ دانه قهوه نگاه کنید
هرچه قهوه تیره‌تر باشه، محتوای کافئین و البته طعم اسیدی آن کمتر می‌شه

رست قهوه روشن

روشن: قهوه ای بسیار روشن. خشک و بدون روغن. بیشترین مقدار کافئین

متوسط: قهوه ای متوسط. خشک و بدون روغن. کافئین کمتر تسبت به روشن

رست قهوه متوسط

متوسط تیره: تیره تر از بقیه. کمی روغن در سطح. کافئین کمتر.

رست قهوه متوسط تیره

تیره: شبیه شکلات و تیره تر. درخشش روغن در سطح. کافئین به طور چشمگیری کم.

رست قهوه تیره

توضیح در مورد اسپرسو و نحوه دم آوری را در این نوشته بخوانید.

کافه بوداپست 1932 با توجه به وضعیت کرونایی کشور و بنا به تقاضای مشتریان عزیز
تصمیم بر این گرفته که دانه قهوه رو در ترکیب‌های اختصاصی به مشتریان عرضه کنه

یادآور می‌شیم که «یک جرعه کافی؛ کافی‌ست برای حکومت بر زمان و مکان»
این محصولات علاوه بر فروش حضوری و تلفنی، از طریق اسنپفود نیز در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است.
نوش‌جانتان

2 دیدگاه

  1. بازتاب:انواع دانه قهوه - روبوستا عربیکا - BUDAPEST 1932 CAFE CLUB

  2. بازتاب:اسپرسو چیست؟ - روش تهیه - BUDAPEST 1932 CAFE CLUB

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *